2007. november 14.

Az Altadis Rt. Igazgatósága javasolja az Imperial Tobacco Csoport ajánlatának elfogadását és összehívta az Részvénytársaság Közgyűlését

Az Imperial Tobacco Csoport Rt. ma tájékoztatást kapott az Altadis S.A alábbi bejelentéséről:
  • Az Altadis Igazgatósága pénzügyi szempontból egyhangúan megfelelőnek minősíti az Imperial Tobacco-nak az Altadis részvényeire tett, részvényenkénti 50 eurós készpénzes Ajánlatát.
  • Az Altadis Igazgatósága egyhangúan vonzónak minősíti az Imperial Tobacco Ajánlatát és a részvényesek elfogadására javasolja ezt az Ajánlatot.
  • Az Altadis Igazgatáságának tagjai, akik közvetlenül vagy közvetetetten maguk is az Altadis részvényesei, megerősítik azon szándékukat, hogy elfogadják ezt az Ajánlatot, feltéve, hogy nem érkezik egy ennél versenyképesebb, másik ajánlat.

Rendkívüli Közgyűlés

Az Altadis ma azt is bejelentette, hogy 2007. december 18-án, keddre összehívta a Társaság Rendkívüli Közgyűlését. Ezen a Közgyűlésen szavaznak az Altadis részvényesei azon határozati javaslatról, amely törli az Altadis Alapszabály egyik rendelkezését, amely a Közgyűléseken korlátozza a részvényesek által leadható szavazatok számát.

A Közlemény teljes, spanyol nyelvű szövege itt tölthető le (PDF 33K)
A Közlemény teljes, francia nyelvű szövege itt tölthető le (PDF 33K)

A Közlemény teljes, angol nyelvű szövege itt tölthető le