Jogi közlemény

1. A jelen honlapon található információk kizárólag tájékoztató jelleggel kerültek közzétételre abból a célból, hogy a honlap látogatója általános információkat nyerjen az Imperial Tobacco Magyarország Kft.-ről illetve anyavállalatáról, az Imperial Tobacco Group-ról.

2. A honlap tartalma nem tartalmaz sem tanácsot, sem ajánlatot értékpapírok vétele vagy eladása tekintetében és nem lehet rá támaszkodni a befektetési célú döntéseknél. A múltbéli teljesítmény nem szolgálhat iránymutatásként a jövő vonatkozásában. Mindazok, akik tanácsot igényelnek, forduljanak független pénzügyi tanácsadókhoz.

3. A honlap tartalmának összeállítása során az Imperial Tobacco Magyarország Kft. ügyelt a közzétett információk megbízhatóságára, azonban szükségesnek tartja felhívni a figyelmet arra, hogy a honlap tartalmát bármikor, előzetes figyelmezetés nélkül megváltoztathatja. Az Imperial Tobacco Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a honlapján elhelyezett információk felhasználásából eredő, esetleges károkért

4. A honlapon található linkek aktiválásával, olyan idegen honlapok elérhetősége biztosított, melyek felett az Imperial Tobacco Magyarország Kft. semmilyen ellenőrzést nem gyakorol. Amennyiben ezen idegen honlapok valamelyike aktiválásra kerül, úgy ezzel a látogató az Imperial Tobacco Magyarország Kft. honlapját elhagyja. Az Imperial Tobacco Magyarország Kft. a linkek által aktivált idegen honlapok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.