2009. március 25.

Kereskedelmi tájékoztató

Az Imperial Tobacco Csoport eddigi kereskedelmi teljesítménye - a 2009. szeptember 30-al befejeződő pénzügyi év vonatkozásában -, egybeesik a Cégcsoport vezetésének elvárásaival.

Az Imperial Tobacco ma délelőtt 11,30-kor elemzők és befektetők előtt bemutatót tart a szabályozással összefüggő kérdéskörről.

Az Altadis integrációja

Továbbra is jól haladunk az integrációval, a közelmúltban fejeződtek be németországi és spanyolországi konzultációink. Ezek teszik lehetővé, hogy sikerrel záruljanak az összes tárgyalások, melyek az európai integrációs projektek megvalósításának előfeltételei. Jó úton vagyunk a korábban bejelentett, a mostani pénzügyi év végére várt 180 millió eurós nagyságrendű, a működéshez kapcsolódó megtakarítási eredmény elérésében, amiből kb. 80 millió eurós megtakarítást érünk el március hónap végéig.

Kereskedelmi sémák

Miután a költségvetés időzítése az Egyesült Királyságban márciusról áprilisra változik, módosul a nagy britanniai profit eredményünk is, ennek nyomán teljesítményünk súlya az első félévéről a másodikra  helyeződik át, de ennek nem lesz kihatása az egész éves teljesítményre.

A Közlemény teljes, angol nyelvű szövege itt tölthető le